Su Chun Lin | 林素君

meer over Su Chun

Su Chun Lin | 林素君

Advocaat

 

Su Chun is in 2012 beëdigd als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het insolventierecht en het vastgoed- en omgevingsrecht.

Binnen de sectie insolventierecht houdt zij zich bezig met faillissementsrechtelijke vraagstukken. Geregeld wordt zij door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. Door haar ervaring als curator weet zij ook goed partijen die geconfronteerd worden met een faillissementssituatie van een ander bij te staan en deze van praktische adviezen te voorzien.

Daarnaast werkt zij binnen de sectie vastgoed- en omgevingsrecht. Geregeld staat zij eigenaren, VvE-leden, verhuurders of huurders bij in uiteenlopende kwesties. Denk aan kwesties als koop-, huur- of gebruiksgeschillen die tussen deze partijen kunnen spelen. Maar ook aan vergunningsvraagstukken die met de gemeente spelen om een specifiek gebruik of exploitatie van een bedrijfspand toe te staan of te beëindigen.

Su Chun is aspirant-lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ), de Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA) en Lawyers for Lawyers (voorzitter van de Focusgroep China).

Naast Nederlands en Engels spreekt zij Mandarijn.

T  +31 (0)20 30 35 943
M +31 (0)6 433 66 325
F  +31 (0)20 30 35 999
suchun.lin@florent.nl

specialisaties

Insolventierecht
Vastgoed- en Omgevingsrecht

opleiding

Nederlands recht, Universiteit Maastricht. Bedrijfsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam.